Video Lessen

WAT HEBBEN WIJ JE TE BIEDEN

Prijzen

Onbeperkt video lessen

10 € per maand

(per maand opzegbaar)


Klik hier


Verwacht in mijn lessen geen zweverigheid, ik geloof dat rust in de les, focus op de adem en het langer vasthouden van de houdingen zorgt voor de balans die ons lichaam en brein nodig heeft. "Zo landen we weer met onze voeten op de grond, want op ons hoofd staan we al genoeg"


Ik ben in de loop der jaren rustiger les gaan geven, minder houdingen in een practice, meer focus op de adem en vaak in een Flow. Geen poespas of trends volgen, maar Yoga zoals het bedoelt is. Dat wil niet zeggen dat je niets doet. Yoga is hard werken aan jezelf van binnen en van buiten.


Er wordt bij Yoga met Auk lesgegeven door ervaren en gediplomeerde docenten met een erkende opleiding. (min 500 Hr VYN) We zijn aangesloten Bij de VYN en volgen ieder jaar bijscholingen om zo steeds onze kennis te verdiepen.


We bieden op dit moment 2 verschillende stijlen aan, Zo is er voor iedereen op elk moment van de week een passende les. Je hebt namelijk niet altijd dezelfde behoeftes. Soms wil je meer actie of soms ben je toe aan wat meer rust.


online

VIDEOTHEEK

Inmiddels staan er 150 Video's in onze Videotheek, voor elk moment is er een geschikte video te vinden. Korte en lange lessen. Yoga, meditatie, Yoga nidra en Wandel meditatie. Je kunt de video's volgen met het onbeperkt Video abonnement.

MOMOYOGA

We werken bij Yoga met Auk met de app Momoyoga, 


Het verschil tussen

Hatha- en Yin-Yoga

BijHatha Yoga sta, zit of lig je voor een langere periode actief in een houding en span je juist je spieren aan. We wisselen actieve houdingen af met rust.


In Yin Yoga focus je op het ontspannen van het lichaam. Deze les heeft een meer meditatief karakter en vrijwel alle houdingen zijn zittend of liggend.


In beide lessen is er veel aandacht voor de ademhaling