"Vol passie en creativiteit tover ik jouw muur, kast, plafond of complete huis om " 


GEBOREN MET 2 RECHTER HANDEN

Als kind was ik altijd al in de weer met kleding naaien, schilderen, knutselen en mijn kamer eindeloos opnieuw inrichten. Het was dan ook niet zo gek dat ik een creatieve richting koos en naar Het St lucas ging in Boxtel.


Ik heb na het Lucas bij verschillende bedrijven gewerkt als visual merchandiser, in de zeefdruk en belettering en tussentijds de 4 jarige Yoga opleiding gevolgd bij De Blikopener in Tilburg (500 Hr VYN)


Na 14 jaar alleen maar Yogales geven, begonnen mijn creatieve handen weer te jeuken, en sinds Corona heeft mijn Behangwerk een enorme vogelvlucht genomen. Ik werk inmiddels al weer 3 jaar met de mooiste merken en materialen. Niets is te gek, muren, deuren, kasten?

Bespreek je idee met me het is vast mogelijk.


Zo is Behangen met Auk ontstaan en werk ik inmiddels in een mooie balans van Yogales geven en behangwerk. Het is heerlijk om les te geven en fantastisch om creatief met mijn handen bezig te zijn. Een prachtige combi van wat ik zo graag doe.


Om jullie vibe na een uur Yoga te zien veranderen en jouw blije gezicht te zien als je nieuwe muur af is.


Ik maak graag mensen blij, van binnen en van buiten.


Liefs Auk

01.

Duurzaam

Ondernemen

OP DE FIETS

Ja, ook als het regent!

Duurzaam ondernemen, betekent voor mij mijn impact klein houden.


Al mijn behangwerk binnen een straal van 20 km doe ik op de fiets en /of het OV.


Voor hoge ladders en locaties verder weg maak ik gebruik van een deelauto of het OV.

02.

Duurzaam

Ondernemen

LIJM EN BEHANG

BEHANG

Behang is een duurzaam product, het gaat lang mee en is sterk. Goed aangebracht blijft het jaren mooi. Kies voor een kwaliteits behang, liefst duurzaam geproduceerd en pvc vrij dan heb je jaren plezier van je mooie muren.


Steeds meer merken printen hun behang op FSC papier en met water gedragen inkt om zo hun impact te verkleinen. Neem dit mee in je keuze voor het product dat je op je muur wilt.


LIJM

Ik hang normaal behang met Lijm van EKOTEX, een duurzame ecologische lijm zonder gifstoffen. Deze maak ik naar de hoeveelheid die nodig is op locatie aan, zo besparen we onnodige plastic emmers en verspilling van lijm.


Behang van Arte, casamance en ander zwaar behang hang ik met de Lijm van Arte. Een volledig water gedragen product vrij van gifstoffen. Omdat dit niet in poedervorm te verkrijgen is beperk ik het gebruik van deze lijm tot de behangsoorten die hier om vragen.


03.

Kosten

KOSTEN

MAATWERK

Behangen is maatwerk. Daarom neem ik na je aanvraag contact met je op. Samen bespreken we wat je wensen zijn.


De hoogte van muur, het soort behang, rare hoeken, het invouwen van kozijnen, deuren, ramen en extra uitdagingen spelen mee in de prijsberekening.


Je krijgt vooraf een vrijblijvende offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Gemiddeld kost behang hangen 10 euro per m2 excl lijm en ex BTW04.

Advies op maat

ADVIES OP MAAT

ADVIES

voor advies op maat verwijs ik je graag naar een van deze speciaalzaken.

De stylistes maken graag tijd voor je vrij om met jou samen de perfecte keus te maken passend in jouw interieur.